Vendi ku flitet shqip

KISHA SHQIPTARE

Faqe te tjera

Më poshtë mund të gjeni disa nga faqet në internet që mendojmë që do të jeni me interes për ju

  • Bibla

     

    Program per tu shkarkuar. Bibla per tu lexuar apo degjuar online ose per tu shkarkuar ne kompjuterin tend

  • Radio dhe Televizione te Krishtera, disa ne Shqip dhe disa ne Anglisht